Remblokken Skoda

Published May 10, 21
6 min read

Remblokken Audi online bestellen

Elke auto is voorzien van auto remmen. Remmen zijn er in 2 soorten, namelijk remtrommels in combinatie met remvoeringen en de remschijven in combinatie met remtangen en remblokken. Site4Cars heeft diverse A-merken in het assortiment waardoor er altijd geschikte rem onderdelen voor jouw auto zijn - Remblokken Ford Focus. Je kan bij ons rem onderdelen vinden van de merken Bosch, Brembo, TRW, BluePrint, ATE, Febi, S4C Best Deal en Topran.

Remblokken Bmw online webshopsRemblokken Volkswagen online
Remblokken Citroen online webwinkelRemblokken Kia online webwinkels

Voor je eigen veiligheid en die van de medeweggebruikers is het van belang dat de remmen van een auto onder alle omstandigheden goed functioneren. Mede daarom voert Site4Cars alleen A-merken rem-onderdelen die bijdragen aan goede werking van het remsysteem. Naast de remschijven, remblokken, remtrommels en remvoeringen die je goedkoop online bij Site4Cars kunt vinden zijn ook alle toebehoren die aan een remsysteem defect kunnen raken en vervangen kunnen worden hier online te vinden.

Voor alles wat met het remsysteem van de auto te maken heeft kun je bij Site4Cars terecht. Via je of via 'Merk-Model-Type' vind je de op jouw auto passende remdelen. Om auto remmen naar behoren te laten werken heb je verschillende onderdelen nodig (Remblokken BMW). Je kan bij Site4Cars ook een reparatie set vinden voor de remtangen van de auto remmen.

Het zal af en toe ook nodig zijn om de remvloeistof bij te vullen of zelfs te vervangen. De remvloeistof zorgt ervoor dat de remmen goed werken en nauw luisteren naar de input van het rempedaal. Denk bij remvloeistof aan de remvloeistof DOT 3 en DOT 4. Ga je de auto remmen vervangen? Zorg er dan voor dat je altijd remreiniger bij de hand hebt zodat je de nieuwe auto remmen onderdelen kan plaatsen zonder dat er vet bij aanwezig is.

Site4Cars heeft een landelijk dekkend netwerk van montagepartners opgezet. In dit zitten universele garagebedrijven die allemaal over een hoogwaardige werkplaats beschikken en gekwalificeerde monteurs die alles afweten van jouw auto. In ons landelijk dekkend netwerk kun je een betrouwbare garage vinden bij jou in de buurt. Als je de door jou gekozen onderdelen in je winkelmandje doet kun je bij de meeste onderdelen zien wat de montagekosten zijn als je deze onderdelen wil laten monteren bij een montagepartner van Site4Cars.

Remblokken online webwinkels

Wij zullen dan bij de door jou gekozen montagepartner een prijs opvragen voor montage van de door jou gekozen auto onderdelen en deze aan je bevestigen. Goedkoop auto onderhoud was nog nooit zo makkelijk! Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om auto remmen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ A-merken zoals Bosch, Brembo, Febi, Topran, Blueprint, S4C Best Deal, ATE en TRW, deze merken zijn van topkwaliteit. ✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. ✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 18:00.

Mazda 2 van de eerste generatie. Dikte remvoering 11,4 mm Dikte remvoering 11,7 mm Dikte remschijf is : 21,8 mm Dikte remschijf is : 21,8 mm De minimale voorgeschreven dikte van de remschijf voor vervanging is 20 mm. De remschijf is over het algemeen in goede conditie, we troffen geen diepe groeven of scheuren aan op het oppervlak.

Remblokken Volkswagen online bestellenRemblokken Volkswagen Polo via de webshop

rechter voorrem linker voorrem Een zwevende remklauw werkt met 1 zuiger, welke vrij te bewegen was, deze zuiger duwt het remblok aan de binnenkant tegen de remschijf - Remblokken Audi. Bij deze opstelling zal het binnenste remblok sneller verslijten dan het buitenste blok, maar deze worden altijd tezamen vervangen. De stofkappen rond de zuiger op de remklauw waren in een goede staat.

De afdichtingsringen van de remzuiger waren in goede staat aangezien er nergens remvloeistof lekte - Remblokken Citroen. De stofkapjes op de ontluchtingsnippels zorgen ervoor dat deze kanaaltjes proper blijven om een goede ontluchting van het systeem te kunnen garanderen. Aan de linker voorrem ontbrak dit stofkapje wat normaal gezien moet worden vervangen. Dikte van de voering Dikte van de voering Na de trommelremmen achteraan te hebben opengemaakt door een afdichtingskap los te maken en hierna een centrale bout op de naaf los te draaien konden we de remtrommel verwijderen en kwam de binnenkant van de trommelrem bloot te liggen.

Remblokken Ford Focus online webwinkels

Bij de achterste trommelremmen wordt er gewerkt met elk 2 zuigers. Om de rechter en linker remschoen naar buiten te duwen. De parkeerremhendel was lastig om te bedienen door de losse bekleding waardoor deze moeilijk terug van de parkeerrem te halen was. Het stelmechanisme in de trommelrem was intact en werkte naar behoren.

Aan de binnenkant van de remtrommel was er op bepaalde roest zichtbaar maar niet op het wrijvingsvlak. Het oppervlak was vrij van (diepe) krassen en groeven welke een negatieve invloed kunnen hebben op de remmen. De maximale diameter van de trommelrem voor dit specifieke voertuig bedraagt 204 mm Bij het aantrekken van de handrem is meteen een bepaalde spanning voelbaar.Dit hebben we bepaald aan de hand van de tanden op het blokkeermechanisme van de hendel, bij het volledig aantrekken van de handrem zijn we over 14 tanden gegaan, na 5 waren de wielen niet meer te draaien met de hand. 14 tanden = 100% 100/14 = 7 7*5 = 35% De kabels onder de wagen waren beweegbaar en vrij van roest.

Wegens het kapot zijn van het toestel hebben we dit niet kunnen controleren. Normaal gezien wordt dit gedaan met een toestel dat het kookpunt van de remvloeistof zal controleren. Indien dit kookpunt te laag is wil dit zeggen dat er water aanwezig is in de vloeistof, aangezien remvloeistof bindt met water moet in dat geval het systeem worden gedraineerd omdat water in de remleidingen kan zorgen voor corrosie en dus remfalen tot gevolg kan hebben.

De wielnaafmoer van het rechter voorwiel was kapot deze zit normaal met verschillende dunne moeren tezamen vast maar op het testvoertuig waren deze losgekomen. Dit kan als gevolg hebben dat bij bruuske manoeuvres of hard remmen het rechtervoorwiel zou kunnen loskomen - Remblokken Volkswagen Polo. Deze moeren staan normaal gezien vast met een moment van 290 Nm wielnaafmoer kapotte wielnaafmoer We zijn eerst begonnen met de remklauw te demonteren deze kregen we los met 2 bouten van diameter 7mm dan konden we de remschijf demonteren dat moest door 2 bouten van 15mm los te krijgen zie bovenste afbeelding.

Remblokken Ford via de webshop

remblokken links voor: Remblokken rechtsvoor: remschijf links voor: Remschijf Rechtsvoor: Voor het monteren van de remschijf hebben wij een ‘nieuwe’ remschijven gestoken en terug de bouten vast gezet. Voor het monteren van de remblokken hebben wij eerst de oppervlakte waar de remblokken op moeten wat gekuist, en gescheurd met een borstel voor roest en vuil te verwijderen.

Remblokken Ford Focus online bestellenRemblokken Bmw online webwinkels

daarna pasten de remzuiger goed op de remschijf en deze hebben we dan gemonteerd dan terug de wielen op 100Nm met een momentsleutel vast gezet. Tijdens demonteren van de remtrommels hebben wij eerst de wielnaafbout los gekregen, de handrem moet wel niet bediend zijn anders kan je remtrommel er niet uit halen.

Dit is veel moeilijker dan de remblokken, hier moet je nog veel aan prutsen tot je ze deftig heb gemonteerd. Door op de rempedaal te duwen worden de zuigers van de wielremcinderen naar buiten gedrukt de zuigers duwen tegen de remschoenen en de gaan dan tegen de remtrommel. De remtrommel bestaat uit: wielremcilinder, remschoenen, handremmechanisme en handremkabel.

More from Auto verkopen

Navigation

Home

Latest Posts

Bovag Occasions - Tweedehands Bovag Auto's

Published Dec 29, 22
6 min read

Shortlease - Snel En Flexibel Een Auto Leasen

Published Nov 10, 22
6 min read

Motorhelm Kopen? - Makkelijk En Snel

Published Sep 28, 22
6 min read