Urenregistratie Software - Klik hier voor meer info

Gepubliceerd jan. 10, 22
6 min read

Urenregistratie - Bestel hier online

6 POLS-IDENTIFICATIEBANDJES U krijgt bij de start een polsbandje dat u gedurende de volledige LCMT draagt. Dit vergemakkelijkt voor onze ploeg de controle op het parcours, in de fietsgarage,op de bevoorradingen alsook in de eetzaal van het hotel. Op het polsbandje staat ook uw startnummer vermeld. Indien nodig kan er een nieuw polsbandje afgegeven worden, dit echter enkel na inleveren van uw versleten polsbandje! Familieleden die in het hotel overnachten krijgen eveneens een polsbandje.

Zakelijke Tankpassen - VoordeligWagenpark - Klik hier voor meer info

NIET-FIETSERS De polsbandjes van de niet fietsers bevinden zich in de omslag van de overeenkomstige fietser! Er is dus geen aparte inschrijvingstafel voor de niet-fietsers. Ook voor de kinderen zit er een polsbandje in de omslag. Gelieve dit altijd aan de pols te houden, anders wordt u niet toegelaten tot het restaurant.

Wagenparkbeheerder - Klik om meer te lezenUrenregistratie - Klik hier voor meer info

Gelieve u aan de wegcode te houden, er zijn geen seingevers voorzien. We plaatsen waarschuwingsborden voor de auto’s op de gevaarlijke oversteken. VERZEKERING De VZW Biking Events sloot via de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond een verzekering lichamelijke letsels en burgerlijke aansprakelijkheid af. Wie met een vergunning fietst is sowieso langs die weg verzekerd, daar de LCMT CYCLO ingeschreven werd op de officiële kalenders van zowel Luxemburg als Belgïe.

Beste Vpn - Klik voor meer info

Op het plegen van vluchtmisdrijf staan zware sancties die niet door de verzekering gedekt worden. FIETSBEWAKING /FIETSGARAGE De fietsen worden opgeborgen in een afsluitbare fietsgarage van het hotel. Gelieve de fiets zoveel mogelijk in de nadars te plaatsen en met een fietsslot vast te maken. Enkel mensen met een polsbandje kunnen de fietsgarage betreden.

Ook de artsen zullen daar aanwezig zijn. Eventueel openstaande betalingen worden ook daar vereffend - wagenparkbeheer. In het restaurant zelf is er ook een avondlijke BRIEFING met betrekking tot de etappe van de volgende dag. LCMT T-SHIRT Alle deelnemers ontvangen een unieke LCMT T-shirt bij hun inschrijving. VERKOOP LCMT- KLEDIJ Deelnemers die een LCMT wielertrui of broek hebben besteld kunnen deze eveneens ophalen aan avondpermanentie Personen die alsnog een trui of broek wensen aan te kopen kunnen dit ook hier doen.

AANKOMST SLOTDAG Bij de aankomst op dag 3 zijn er talrijke eet- en drinkstandjes in Clervaux. Namens ons krijgt u o - laadpassen. m. een drinkticket om daar te gebruiken. DOUCHES Er zijn douches aan de slotfinish, met name op de GEMEENTELIJKE CAMPING en aan het VOETBALVELD van FC Claravallis (naast elkaar gelegen).

Fleetmanagement - Klik voor meer info

LET WEL: wie NIET in het hotel logeert kan ook niet in het hotel terecht voor het douchen! BAGAGE U brengt de eerste en de laatste dag uw bagage zelf tot bij de vrachtwagen. De bagage moet beperkt worden tot 15 kg per persoon anders kunnen wij niet instaan voor het vervoer ervan.

3. BAIKRON-ONLINE TIME REGISTRATION Het LCMT-BREVET wordt grondig vernieuwd. Samen met de firma AIKONSULTING hebben we een nieuw principe uitgewerkt en het gezamenlijk BAIKRON gedoopt. Hoe werkt het? Elke deelnemer, dus zowel recreatief als competief kan op vrijblijvende wijze bij de aankomst zijn etappe-tijd laten inscannen. Hij/zij zal op het einde een brevet kunnen downloaden met daarop de volledige tijd waarop hij of zij onderweg is geweest.Dit laat u toe rustig te stoppen aan een bevoorrading alsook om bovenal overal VEILIG en VOORZICHTIG te fietsen. De LCMT CYCLO wordt op een niet-afgesloten parcours afgereden. U moet dus het verkeersreglement te allen tijde respecteren. GOUD = 28 km/u (na verwerking van 45 minuten GRATIS tijd) ZILVER = 26 km/u BRONS = 23 km/u Er is geen snelheid-onderscheid tussen dames en heren.

Wagenparkbeheer - Kijk op de website

Tot slot nog dit: bij elke start hoeft u NIETS te doen. Wij zelf geven de starttijd voor allen in (zelfde uur dus). Aan de aankomst ga je wel eerst bij de smartphone-man langs om je tijd te laten inscannen. Dat zal doorgaans uiterst snel en soepel gebeuren, dus geen sprake van wachtrijen (gratis VPN).

4. OMTRENT DE BEWEGWIJZERING Alle etappes zijn door onze ploeg bewegwijzerd. We gebruiken afwisselend of aanvullend bordjes en met kalk aangebrachte grondpijlen.. De herbruikbare bordjes zijn in geel en blauw met opdruk BIKING EVENTS Elke etappe wordt uitvoering en permanent gecontroleerd om zo nodig in te grijpen als er bordjes zijn weg genomen.

2/ WEGCODE - tijdregistratie. Alle deelnemers verbinden er zich toe de wegcode te respecteren. Alle fietsen dienen te beantwoorden aan de voor dit soort fietsen geldende verkeersvoorschriften - fleetmanagement. 3/ VERZEKERING. Vzw Biking Events is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen. De organisatie is langs de wielerfederatie(s) om verzekerd (BA tegenover derden), alsook zijn alle deelnemers zonder vergunning gehouden zich bijkomend een tijdelijke dag-licentie aan te nemen.

Urenregistratie - Klik voor meer info

4/SCHADE OF VERLIES. Vzw Biking Events kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging van bagage en fietsen. De organisator stelt wel alles in het werk om dit te voorkomen. 5/ HOFFELIJKHEID. urenregistratie software. De LCMT-deelnemer verbindt er zich toe om zich hoffelijk en voorkomend te gedragen jegens andere deelnemers, publiek, sponsors en hoteluitbaters.

Tijdschrijven - lees verderWagenpark - Voordelig

Elke deelnemer wordt zelf verantwoordelijk gesteld voor eventuele schade die hij/zij aanbrengt. U dient ook zelf de kamersleutels terug af te geven aan de receptie bij uw vertrek (boetes van hotels die de organisatie aanspreken wegens het niet teruggeven van sleutels zullen op de betreffende bikers worden verhaald). Wie zich niet behoorlijk gedraagt, kan door de organisatie uit de ronde worden gezet.

14 7/ STUURBORDEN/KADERPLAATJES. Worden bij de start uitgereikt. Wie zonder stuurbord rijdt, wordt beschouwd als zwartrijder en kan door de organisatie van het parcours worden gestuurd - artikelen voor de zakenreiziger. 8/ POLSBANDJES. Worden bij de start uitgereikt en dienen voor identificatie van de cyclofietser of mountainbiker, zowel tijdens de etappes (bevoorradingen) als in het hotel.

Laadpas - Klik hier voor meer info

Bij verlies van dit polsbandje moet die onmiddellijk gemeld worden. Indien mogelijk wordt het gescheurde polsbandje bijgehouden om zo voor een nieuw te kunnen worden omgeruild. Have a great cycling time @ the 15 .

Wij mochten als koploper in de tussenstand van het kampioenschap beginnen aan dit race weekend. De ochtend was het vooral erg nat en zoeken naar grip. Na een P3 in de kwalificatie werd het ook een natte race 1. Er waren maar liefst 3 code 60 situaties en we hebben de race gewisseld tussen P2 en P3.

In race 2 starten we dus op de derde plek, maar bij de start was plek 2 alweer veroverd. VPN verbinding. Doordat koploper in race 2 Wiegers/ Meendering twee rondes moesten missen vanwege technisch mankement reden we voor het eerst op kop in de Ooperon Cup. Met een comfortabele voorsprong was het vooral zorg om te finishen.

Laadpas - Bezoek onze website

De eerste officiële race van het seizoen 2020, welke laat opgestart is vanwege het Corona virus. Dit keer met een rollende start in plaats van een staande. Uiteindelijk met een derde plaats in race 1 en een vierde plaats in race 2 tevreden met het resultaat. Na een DNF in de vorige race hebben we de auto zo goed mogelijk geprepareerd voor de laatste race van het seizoen.

De tweede race gingen we beter, en met een achterstand van 29 seconden op de winnaar werd de allerlaatste race van het seizoen afgesloten met een 4e klassering. GAS motorsport dankt haar sponsoring voor hun steun en aanwezigheid en hoopt dat ze zakelijk profijt aan hun ondersteuning van dit team hebben gehad dit seizoen, Een vijfde plek tijdens race 1, waarna een mooie startronde in de tweede race volgde.

Meer van Autowereld

Navigation

Home

Latest Posts

Bovag Occasions - Tweedehands Bovag Auto's

Published Dec 29, 22
6 min read

Shortlease - Snel En Flexibel Een Auto Leasen

Published Nov 10, 22
6 min read

Motorhelm Kopen? - Makkelijk En Snel

Published Sep 28, 22
6 min read